Advies en begeleiding bij sloopwerkzaamheden


Kreuze Advies begleidt uw sloopwerkzaamheden van vergunningaanvraag tot en met de schone grond. Wij beschikken over jarenlange ervaring in ons werkveld en kunnen u mede daarom uitstekend van dienst zijn. Het zal u goed doen om te horen dat wij streven naar absolute klanttevredenheid. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die er bestaan en we stemmen deze af op uw wensen en voorkeuren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verassingen te staan.

 

Sloopwerken vragen om een uitgekiende aanpak en voorbereiding. De tijd dat slopen met de botte bijl was, ligt gelukkig ver achter ons. Tegenwoordig worden de diverse slooptechnieken weloverwogen ingezet zodat zoveel mogelijk materialen kunnen worden gerecycled. Of het gaat om slopen van een monumentaal pand, woningen in een binnenstedelijk gebied, stallen, boerderijen of industriële installaties; Kreuze Advies begeleidt uw sloopproject . 

 

Bent u benieuwd wat Kreuze voor uw sloopwerk zou kunnen betekenen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag telefonisch te woord of desgewenst maken wij een afspraak met u.


 

Bel voor een afspraak
Tel. 06-51581119