Kreuze VastgoedKreuze
 Vastgoed bemiddeld bij aankoop en verkoop van alle soorten (commerciĆ«el) onroerend goed en bouwgrond. Wij bemiddelen voor u in de verkoop zonder moeilijke rekenregels. Simpel, eenvoudig en duidelijk. Alleen bij een succesvolle verkoop bent u ons een vergoeding schuldig, die van tevoren samen is overeengekomen. Voor onszelf en onze klanten zijn wij altijd op zoek naar (beleggings-)objecten en kunnen voor u bemiddelen in de aankoop en verkoop, verhuur winkelpanden. Kreuze Vastgoed is goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt in Zuidwest Drenthe en in de Kop van Overijssel.

 

Onroerend goed of bouwgrond aanbieden

Kreuze Vastgoed kan ook uw bedrijfspand, bouwgrond of woning ook direct van u aankopen. Wij doen u een aanbieding welke gebaseerd is op de huidige regionale onroerendgoed markt. U bent zeker van een snelle en directe verkoop en tevens zorgen wij voor een snelle afhandeling van de overdracht. Wilt u meer weten of uw object bij ons aanbieden, neemt u dan telefonisch contact op. 

 
 

Kreuze Vastgoed heeft in het verleden grote rol gespeeld bij aankoop van bouwgrond voor Nieuwveense Landen, Bergierslanden. Aan- en verkoop van VION Meppel en verschillende bedrijfspanden en commercieel onroerend goed.

 


Bel voor een afspraak
Tel. 06-51581119